opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bager Brunsviger

Bager Brunsviger

Bager Brunsviger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.736
Visninger
737
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dejen:

500g. Mel
100g. Marg.
50g. Sukker
50g. Gær
2 Æg.
2 dl. Mælk
1tsk. Salt

Fyld:
400g. Marg
400g. Farin
1 dl. Vand
1 brev. Maizena Kagecréme


SÅDAN GØR DU
Man starter med dejen, smelt margrinen i en micro-ovn eller gryde. Hæld ægene ned i en skål sammen med gær, mælk, salt, sukker og den smeltede margerine. Sørg for at blande det godt.
Derefter skal melen i, det skal æltes godt og man skal sørger for dejen ikke hænger i skålen. Rul dejen ud på en bradepande, og lad den ligge med et hviskestykke over, mens man laver fyldet.

Fyld:
Smelt margerinen i en gryde, når margerinen er smeltet. Fjerner du gryden fra bluset, og hælder vandet, kagecrémen-pulvert og farinen i. Pisk det rigtig godt!, varm det lidt op igen, men er vigtigt det ikke bliver for varmt da det kan dræber gærcellerne når det skal hældes ud på kagen. Bliv ved med at piske, så det til sidst får en god tykkelse.

Hel fyldet på kagen, og lad det ca. stå i 10-15 min.

Den skal have 10 min. I en normal ovn (over og under varme), på 240 grader.
SERVERING
Smager, bedst lun. Til fødselsdage, kan man jo drysse lidt slik på. SKAL PRØVES! Et stykke frisk franskbrød, lagt sammen med et stykke af brunsvigeren. Så smager det kanon :D !
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

connie lykke øbro
18.03.2007, 18:19
hej det er en god opskrift men i mangler lige prikken over i.. det er at i skal blande koge kagekrem i sammen med fyldet,um nemlig og glem ikke smør..:)

Pip
07.12.2006, 10:53
den lyder lækker.. går i gang med det samme.. :o)

Heban
28.11.2006, 17:33
Hej fin kage men man skal bare tilføje smør istedet for margarine så bliver den lækker
 
Denne gode opskrift på Bager Brunsviger fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bager Brunsviger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Gulerodskage- Deluxe     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     Kogning af majs     Piment sauce     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Marinade til kyllingfilet     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     Absolut bedste BBQ marinade     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Squashkage     Myntelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]