Man starter med dejen, smelt margrinen i en micro-ovn eller gryde. Hæld ægene ned i en skål sammen med gær, mælk, salt, sukker og den smeltede margerine. Sørg for at blande det godt.
Derefter skal melen i, det skal æltes godt og man skal sørger for dejen ikke hænger i skålen. Rul dejen ud på en bradepande, og lad den ligge med et hviskestykke over, mens man laver fyldet.
Fyld:
Smelt margerinen i en gryde, når margerinen er smeltet. Fjerner du gryden fra bluset, og hælder vandet, kagecrémen-pulvert og farinen i. Pisk det rigtig godt!, varm det lidt op igen, men er vigtigt det ikke bliver for varmt da det kan dræber gærcellerne når det skal hældes ud på kagen. Bliv ved med at piske, så det til sidst får en god tykkelse.
Hel fyldet på kagen, og lad det ca. stå i 10-15 min.
Den skal have 10 min. I en normal ovn (over og under varme), på 240 grader.
Smager, bedst lun.
Til fødselsdage, kan man jo drysse lidt slik på.
SKAL PRØVES! Et stykke frisk franskbrød, lagt sammen med et stykke af brunsvigeren. Så smager det kanon :D !
18.03.2007, 18:19