opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tranebærkompot med appelsin

Tranebærkompot med appelsin

Tranebærkompot med appelsin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.482
Visninger
270
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 pose friske tranebær ca. 400 gr.

120 gr. sukker
reven skal af 1 appelsin
1 1/2 dl. appelsinjuice/saft
1-2 stykker syltet ingefær
25 - 50 gr. mandler


SÅDAN GØR DU
Bland sukker, juice, appelsinskal i en gryde og lad det koge til sukkeret er smeltet.

Skyl tranebærrene og kom dem i gryden. Kog til bærrene begynder at sprænge.

Fjern gryden fra varmen.

Tilsæt den finthakkede ingefær og hæld kompotten til afkøling i en skål.

Rist mandelflagerne brune i ovnen ved 200 gr. i ca. 3-5 min.

SERVERING
Drys de ristede mandelflager over kompotten. Passer særdeles godt til alt slags vildt!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tranebærkompot med appelsin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tranebærkompot med appelsin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bouf flamande (flamsk bøf)     Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Ægte indianer-røv     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fisk i ris og karry     Krydrede Oksekøds spyd     Hakkebøf i folie     Flødestuvet spinat     Koteletter i fad     Tvebakkekage     Fondue     Kanelsnegle kagemand     Gulerod- og hvidkålssalat     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hvidløgs cremefraiche     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Lasange     Bouillabaisse     Tapas med chorizo     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]