Alt til kagen på nær æggene kommes i en foodprocessor. Startes på max effekt.
Efter ca. 30 sekunder tilsættes æggene et efter et .Massen hældes i en stor springform på mindst 25 cm i diameter foret med bagepapir eller i en bradepande ca. 20 X 20 cm.
Bag kagen ved 165 grader i ca.45 min .
Imens laves lagen til kagen .Saften fra appelsiner og citron koges med sukker og krydderier i 15 min .
Når kagen er færdigbagt , stikkes den med en stegegaffel , strikkepind eller lignende, ca. 20 gange godt fordelt over hele kagen . Den varme lage fordeles over , og kagen trækker til næste dag ved stuetemperatur.
Cremen:
Siruppen til cremen.
Kog 125 gram rørsukker med 1 dl vand , saft og skal af ½ citron skåret af med kartoffelskræller , ingefær og kanel i ca. 15 min .
Når kagen skal serveres :
Pisk fløden let stiv , vend yoghurt i og smag til med siruppen.Tilbehør til kagen.