opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagte pærer med cognac

Bagte pærer med cognac

Bagte pærer med cognac
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bagte pærer med cognac  Foto af : Maduniverset
19.678
Visninger
379
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
6 pærer.
1/2 dl brun farin.
2 spsk usaltet smør.
1 dl vand.
1/2 dl cognac.
1/2 dl piskefløde 38%


SÅDAN GØR DU
Opvarm ovnen til 230°

Skræl og halvér pærerne, (efterlad stilken intakt) og fjern kernehuset med en ske. Vend pærerne med farin i en skål.

Smelt smørret i et ovnfast fad i ovnen. Tilsæt pærerne og vend dem i det smeltede smør. Tilsæt vand til fadet og bag pærerne i fadet i ca. 40 min., afhængigt af, hvor modne pærerne er. Vend dem et par gange undervejs.

Tag fadet ud af ovnen. Overfør pærerne til en tallerken med en hulske. Tilsæt cognac til pæresaucen. Rør rundt med en ske og sørg for, at skrabe de brunede og sprøde stykker af bunden af fadet. Returnér pærerne til fadet.

Pisk fløden i en skål. Tilsæt en lille anelse cognac og rør godt rundt. Servér pærerne med cognacsauce og flødeskum.



 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bagte pærer med cognac med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagte pærer med cognac, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Gulerodskage (Rå)     Verdens nemmeste frugt tærte     Suppekuren     kokostoppe med marcipan og chokolade     Raclette med det hele     Norske boller     Indbagte rejer     Brunsviger kagemand nordjysk     Omelet m. skinke og ost     Sølvkage, gammeldags     Formbrød med bageenzym      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kanelsnegle kagemand     Mormors Stegte sild i eddike     Brownie med saltkaramel midte     Havkat i fad med grønsager og bacon     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mexicansk kyllingelasagne     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]