opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Baguette, langtidshævet

Baguette, langtidshævet

Baguette, langtidshævet
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.363
Visninger
264
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Surdej: 10 g gær
4 dl vand
250 g hvedemel

Dej: 2 dl vand
2 tsk salt
ca. 750 g hvedemel
1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Surdej: Gæren udrøres i håndlunt vand. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel til den er blank og sej. Stilles til hævning ved alm stuetemp. i et døgn.

Dejen: 2 dl håndlunt vand tilsættes surdejen sammen med salt og resten af melet. Ælt dejen så den slipper bord og hænder.
Dejen lægges i en skål og hæver yderligere i 4 timer.
Dejen slås ned og deles i 6 dele som rulles ud til lange baguettes, hvorefter de lægges på en smurt bageplade og dækkes med et fugtigt viskestykke (det giver en sprød skorpe). Brødene efterhæver i 45 min.
Brødene ridses med en skarp kniv på langs.
Brødene pensles med et sammenpisket æg der er tilsat et par spsk. koldt vand.
Brødene sættes i en 260 grader (220-230 varmluft) varm ovn i 15 - 20 min. De bør tages ud lige inden at de virker brændte.

SERVERING
Brødene kan bruges til alt mad, hvor der skal serveres brød til. Baguettene bør helst spises inden der er gået 3 timer. ellers bliver de seje. De afkølede brød kan gemmes i fryseren og lunes lige inden servering
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Baguette, langtidshævet fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Baguette, langtidshævet, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pizza bagt på bagesten     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Mors gulerodssalat med rosiner     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     kagecreme - yderst bagefast     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]