opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Baguette, langtidshævet

Baguette, langtidshævet

Baguette, langtidshævet
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.236
Visninger
259
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Surdej: 10 g gær
4 dl vand
250 g hvedemel

Dej: 2 dl vand
2 tsk salt
ca. 750 g hvedemel
1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Surdej: Gæren udrøres i håndlunt vand. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel til den er blank og sej. Stilles til hævning ved alm stuetemp. i et døgn.

Dejen: 2 dl håndlunt vand tilsættes surdejen sammen med salt og resten af melet. Ælt dejen så den slipper bord og hænder.
Dejen lægges i en skål og hæver yderligere i 4 timer.
Dejen slås ned og deles i 6 dele som rulles ud til lange baguettes, hvorefter de lægges på en smurt bageplade og dækkes med et fugtigt viskestykke (det giver en sprød skorpe). Brødene efterhæver i 45 min.
Brødene ridses med en skarp kniv på langs.
Brødene pensles med et sammenpisket æg der er tilsat et par spsk. koldt vand.
Brødene sættes i en 260 grader (220-230 varmluft) varm ovn i 15 - 20 min. De bør tages ud lige inden at de virker brændte.

SERVERING
Brødene kan bruges til alt mad, hvor der skal serveres brød til. Baguettene bør helst spises inden der er gået 3 timer. ellers bliver de seje. De afkølede brød kan gemmes i fryseren og lunes lige inden servering
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Baguette, langtidshævet fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Baguette, langtidshævet, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Den bedste Kylling i Karry!     Stikkelsbærtærte     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet kyllingefilet     Stikkelsbærgrød     Bagte Kartofler på Grill     Ribssaft     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]