opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Toffee-brownies

Toffee-brownies

Toffee-brownies
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Toffee-brownies
13.971
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
350 g mørk chokolade
250 g smør + lidt til formen
3 store æg
250 g mørk muscovadosukker
85 g mel
1 tsk. bagepulver

1 lille firkantet bageform


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 160 grader, varmluft 140 grader. Smør formen med smør.

Hak chokoladen, og smelt den sammen med smørret over svag varme i en tykbundet gryde. Rør godt, og lad det køle lidt af.

Pisk æggene hvide og luftige med en elpisker. Pisk muscovadosukkeret i lidt ad gangen med en elpisker, til massen er tyk og skinnende.

Vend forsigtigt den smeltede chokolade i æggemassen med en ske. Sigt mel og bagepulver i, og rør forsigtigt, til dejen er ensartet.

Hæld dejen i formen, og bag kagen ca. 40 minutter, eller til den er fast på overfladen. Når du stikker i centrum af kagen med et træspyd eller lignende, bør der stadig hænge nogle fugtige krummer på spyddet. Kagen skal nemlig være fugtig indeni - den vil blive fastere, når den er kølet helt af.
SERVERING
Lad kagen køle af i formen en times tid. Skær kagen i 16 kvadratiske stykker, og lad dem køle helt af på risten. Kan serveres med jordbærsoftice - tjek min opskrift på Jordbærsoftice - sund eller med rabarberkompot og créme frâíche.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
07.11.2007, 17:29
Det er både blommer og hvider, der sammen piskes luftige. Jeg kan godt se, at det kan undre - men når du ser resultatet, ved du, hvad jeg mener ;-)

Bruger billede
Lena Dejbjerg
28.10.2007, 21:33
Lige et spørgsmål.. I opskriften beskrives det at man skal bruge 3 store æg.. Senere fortælles det at de skal piskes hvide og luftige. Er det kun hviderne eller både blommer og hvider??


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Toffee-brownies opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Toffee-brownies med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Toffee-brownies, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     pommes anna     Grillet vildt dyrekølle     Spagetti carbonara     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     gammel Estrup gryde     Kanelsnegle kagemand     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]