opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(304)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
68.771
Visninger
2.599
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.05.2016 Grillet hawaiimørbrad med tilbehør var dagens opskrift den 17.05.2016

DU SKAL BRUGE
en svinemørbrad
½ dl madolie.
2 tsk hawaiikryderi (eller andet karrymix)
150 g. bacon (7-8 skiver) tyndskåret

nye små kartofler
snackpeber (2 stk)
250 g champinong.
lidt persille -- eller dild-
lidt smør- salt eller pomfritkryderi -(pas på med for meget salt , da bacon afgir' salt til tilbehøret)


SÅDAN GØR DU
hæld olie og hawaiikryderi i en plastikpose - fjern sølvsenen fra mørbraden - og læg den i posen - læg den i køleskabet -

nye kartofler - snackpeber og champ. gøres i stand - skyld persille-
kom tilbehøret i en lille bradepande - eller drypbakke.
når grillbriketterne er klar - vikles bacon om mørbraden -
- kom tilbehøret ned mellem kulbakkerne - i en kuglegrill - sæt mørbraden på grillristen - indirekte varme - og grill til mørbraden er mør.
ca. 65 grader -ved brug af stegetermometer.

62 grader -- rosa stegt
65 grader-- let rosa
72 grader. gennemstegt.

tag mørbraden af grillen og lad den trække ca 10 min. ( i staniol) inden den skæres i skiver. - centrumtemperaturen stiger i hviletiden-.
mærk om kartoflerne er møre-
tag tilbehøret af når de er møre.
SERVERING
serveres evt. med et glas rødvin eller en kratig øl.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Vandy Bæk Thorsen
21.08.2010, 10:37
Der er ingen grund til at lade svinekød hvile, med mindre det er stegt til fx 60-62 grader, hvor det er rosa, og man ønsker en mere ensartet farve i hele kødstykket. Det er kun stege stegt ved høje oventemperaturer, som man bør overveje at lade hvile. Centrumtemperaturen i svinekød vil stige op til 5 grader i hviletiden, hvilket som regel sker i løbet af de første 10 minutter. Hvis kødet er stegt til den ønskede centrumtemperatur, og man ønsker at lade kødet hvile, skal det ikke pakkes ind, så vil det nemlig "stege videre".

rita
19.04.2009, 17:27
Super.Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det. Kom et par gulerødder ved,lidt grøntsagafond,og nogle forskellige krydderurter på toppen.Højeste karakter.

rita
15.04.2009, 11:57
Det lyder spændende.Skal helt sikkert prøves.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillet hawaiimørbrad med tilbehør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillet hawaiimørbrad med tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet hawaiimørbrad med tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Pastaret i fad     Søde boller     migas     Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler     Karbonader i fløde/porre sauce     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     billig, hurtig og lækker makrel ret     Verdens bedste spaghetti carbonara     Tatzikki     Laksefilet i fad med tomater og forårsløg     Laks med citrus(grilkrydderi) med blomkål og broccolïmos     Franskbrød     Paneret brie pandestegt     Hurtig pæretærte     Moussaka II     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tunmousse      Grillspyd med kyllingeinderfilet      Laksesalat på rugbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]