opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(304)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
79.742
Visninger
2.647
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 04.07.2021 Grillet hawaiimørbrad med tilbehør var dagens opskrift den 04.07.2021



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
en svinemørbrad
½ dl madolie.
2 tsk hawaiikryderi (eller andet karrymix)
150 g. bacon (7-8 skiver) tyndskåret

nye små kartofler
snackpeber (2 stk)
250 g champinong.
lidt persille -- eller dild-
lidt smør- salt eller pomfritkryderi -(pas på med for meget salt , da bacon afgir' salt til tilbehøret)


SÅDAN GØR DU
hæld olie og hawaiikryderi i en plastikpose - fjern sølvsenen fra mørbraden - og læg den i posen - læg den i køleskabet -

nye kartofler - snackpeber og champ. gøres i stand - skyld persille-
kom tilbehøret i en lille bradepande - eller drypbakke.
når grillbriketterne er klar - vikles bacon om mørbraden -
- kom tilbehøret ned mellem kulbakkerne - i en kuglegrill - sæt mørbraden på grillristen - indirekte varme - og grill til mørbraden er mør.
ca. 65 grader -ved brug af stegetermometer.

62 grader -- rosa stegt
65 grader-- let rosa
72 grader. gennemstegt.

tag mørbraden af grillen og lad den trække ca 10 min. ( i staniol) inden den skæres i skiver. - centrumtemperaturen stiger i hviletiden-.
mærk om kartoflerne er møre-
tag tilbehøret af når de er møre.
SERVERING
serveres evt. med et glas rødvin eller en kratig øl.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Vandy Bæk Thorsen
21.08.2010, 10:37
Der er ingen grund til at lade svinekød hvile, med mindre det er stegt til fx 60-62 grader, hvor det er rosa, og man ønsker en mere ensartet farve i hele kødstykket. Det er kun stege stegt ved høje oventemperaturer, som man bør overveje at lade hvile. Centrumtemperaturen i svinekød vil stige op til 5 grader i hviletiden, hvilket som regel sker i løbet af de første 10 minutter. Hvis kødet er stegt til den ønskede centrumtemperatur, og man ønsker at lade kødet hvile, skal det ikke pakkes ind, så vil det nemlig "stege videre".

rita
19.04.2009, 17:27
Super.Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det. Kom et par gulerødder ved,lidt grøntsagafond,og nogle forskellige krydderurter på toppen.Højeste karakter.

rita
15.04.2009, 11:57
Det lyder spændende.Skal helt sikkert prøves.
 
Denne gode opskrift på Grillet hawaiimørbrad med tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet hawaiimørbrad med tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Danmark er kendt for alle de gode skaldyr i vores hav og fjorde, find inspiration her til din næste skaldyrs middag
Se opskrifter her
hvid streg
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Tomater med ost og krydderier     Grillet vildt dyrekølle     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet varmrøget laks     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Nemme pølsehorn     Grillet kyllingefilet     Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagte rejer     Røræg i ovn     Solbærlikør     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]