opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasagne ala Cammie

Lasagne ala Cammie

Lasagne ala Cammie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.709
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500-750 g hakket svinekød
2 glas Dolmino (Et med ekstra Grønsager og et med ekstra hvidløg)
3 dåser Jaka cocktailpølser eller 3 pk. cocktail pølser
ca 500 g pasta penne. (Forslag: Super Best egen pose med Pasta penne passer perfekt)
1 pk mornay sauce 14%
½ Fløde havarti ost 38%


SÅDAN GØR DU
Start med at tænde oven på 200 grader.
Put kødet i en stor men ikke for stor gryde, og steg det til det er helt stegt igennem. Hæld derefter cocktail pølserne i som er blevet skåret i mindre stykker. blandt det godt og kom derefter indholdet i begge dolmino glas i gryden og blandt det godt med.
Pennene puttes nu i og blandes godt rundt.
Hæld nu det meste af Mornay saucen i, men lad der være nok tilbage til at kunne pynte på toppen.
Når det hele er blandet sammen hælder du det over i et ildfast fad, tag nu osten og riv den på et rivejern. husk at blande det rundt en gang i mellem, så det kommer inden i lasagnen. Når du har gjort det, hælder du det sidste af mornay saucen over lasagnen og river lidt ekstra ost hen over. Put den derefter i oven i 30 min og se om den er flot og gylden.
SERVERING
Lasagnen kan sagtens spises alene, ønsker man det skal være lidt mere sundt, kan man bruge Mornay sauce 5% og Fløde Havarti 18% i stedet. Eller bare lave noget salat ved siden af. Ønsker man at der skal være lidt extra smag på, så tag et eller 2 fed hvidløg og presse dem ud i lasagnen mens den er i gryden.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kibsgaard
19.12.2008, 20:08
det var dog den klammeste opskrift. kunne aldrig finde på at lave sådan noget møg.cocktail pølser og dolmio?? det lyder som den første middag for den som lige er flyttet fra mor. velbekomme siger jeg bare.
 
Denne gode opskrift på Lasagne ala Cammie fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasagne ala Cammie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Halloween kage kirkegård     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Mornay sauce     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]