opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › indbagt brie med nødder og solbærsyltetøj

indbagt brie med nødder og solbærsyltetøj

indbagt brie med nødder og solbærsyltetøj
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.034
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 store stykker god brie
2 æg
Mel
Rasp
100 g forskellige hakkede nødder
Smør til stegning

4 skiver lækkert franskbrød (ristet)
Solbærsyltetøj


SÅDAN GØR DU
Bland en passende mængde rasp i nødderne (føl dig frem, der må ikke være for meget rasp da det er nødderne der smager dejligt).

Brierne paneres, først i mel, så æg, så nødder. Hvis der ikke er nok nødder på i første omgang kan man vende brien i æg og nødder igen.

Smelt en god klat smør på panden, det må ikke brune.
Steg brierne i smørret stille og roligt ved lav varme, til de er flotte gyldne.

(Det er vigtigt at brierne er dækket helt af paneringen, ellers smelter osten ud på panden)
SERVERING
Brien serveres på et stykke ristet franskbrød med smør og en lille skål solbærsyltetøj..
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på indbagt brie med nødder og solbærsyltetøj fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet indbagt brie med nødder og solbærsyltetøj, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Original Foccacia brød fra Italien     Berliner pfannkuchen     Kartoffeltårn     lagkage med råcreme & frugt      Den bedste Crispy chicken burger     Frugttærte med merengs og bær     Kanelsnegle kagemand     Ostegratinerede agurker     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Røræg i ovn     Hjemmelavet agurkesalat     Cathy's Ravioli     Havregrynskugler     Græsk-Yoghurt brød     Halloween skelet muffins      Rejemad     Kransekagestykker     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Grillet kyllingefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]