Annoncering | Mobil/tablet version | 139 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i karry med fløde

Boller i karry med fløde

Boller i karry med fløde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(215)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.928
Visninger
595
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda Skjødt

DU SKAL BRUGE
500 gram hakket svinekød (el.hakket kalv- og svin)
1 æg.
2 spsk. mel
½ spsk. peber og ½ spsk.salt
1 alm. finthakket løg
½ dl. mælk ca.

1,5 liter vand
3 svinebouillon terninger

50 gram. smør eller margarine
1½-2 spsk. karry (efter hvor stærk sovsen ønskes)
2 spsk. mel
2-3 dl. mælk
vandet, som bollerne har kogt i.
evt. 1 dl. fløde

Ris


SÅDAN GØR DU
Til bollefarsen blander du farsen med æg, mel, salt, peber, løg og mælk godt sammen. 1,5 liter vand koges op med 2,5 bouillonterning. Bollerne formes efter ønsket størrelse og kommes ned i vandet. Bollerne skal koge i vandet i ca. 10 min. (en fingerregel er, at bollerne er færdig, når bollerne kommer op i vandoverfladen) Gem vandet, som bollerne har kogt i og lad bollerne stå og dryppe af mens du forbereder sovsen. Nu skal du sætte vand over til risene (husk at tilføje vandet salt) Når vandet koger kommer du det ris i, som du mener er nok til dig og dine gæster. Kog dem i 10 min. Hæld det overskydende vand fra og lad risene stå og trække i 10 min.
Varm en gryde op og smelt 50 gram smør eller margarine. Når det har brust af svitser du den ønskede mængde karry. For nemmere at kunne styre det kan du tage gryden af varmen. Put 2 spsk. mel i og rør rundt mens du lidt efter lidt tilføjer noget af vandet som bollerne har kogt i. Du anvender så meget som du synes er nødvendigt. Put mælken i og den sidste halve bouillonterning. For at gøre sovsen lidt ekstra lækker kan du tilføje den lidt fløde. Put bollerne i og lad dem stå og varme op i sovsen et øjeblik. Smag til med salt og peber og server med kogte ris.
SERVERING
Server bollerne i karrysovsen med løse ris.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Boller i karry med fløde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Boller i karry med fløde fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i karry med fløde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]