opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Laksetatar på salatbund

Laksetatar på salatbund

Laksetatar på salatbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(521)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Laksetatar på salatbund
112.390
Visninger
3.573
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.06.2019 Laksetatar på salatbund var dagens opskrift den 01.06.2019

DU SKAL BRUGE
ca. 400 g. koldrøget laks
1 rødløg
2 spsk. finthakket purløg
ca. 6 spsk. cremefraiche

1 hjertesalat
ruccolasalat
1citron
cherrytomater
dild
sort kaviar


SÅDAN GØR DU
Hak laksen i små stykker. Finhak løget. Bland så laks, lg og purløg sammen og vend cremefraichen i tilsidst. Vent med at smage til med salt, da laksen er meget salt i sig selv og vil afgive mere smag mens tataren står og samler sig lidt.

Skyl salaterne og grovhak hjertesalaten. Bland den med ruccola salat og fordel det som en bund på et anretningsfad. Hjertesalaten er med til at opveje den lidt bitre smag fra ruccolasalaten.

Form lakse tataren til små æggeformede kugler og anret på salaten. Pynt hver kugle med kaviar, citronskive, cherrytomat og dild.
SERVERING
Serveres med trekantederistede toastbrød.
Laksetatar på salatbund - 8349-ABCD0020.JPGLaksetatar på salatbund - 8349-ABCD0019.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

christian duus jensen
19.12.2009, 13:11
flot anretning. men hvorfor er der ingen kommentarer, når opskiften har fået topkarakter?
 
Denne gode opskrift på Laksetatar på salatbund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Laksetatar på salatbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Halloween menu     Halloween kage kirkegård     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Marengs spøgelser     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blødende hænder     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     irsk stuvning med svinekød     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Blødende chokoladekage     Brownie med saltkaramel midte     Andebryst i ovn til mange     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]