opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den BEDSTE Bolognese

Den BEDSTE Bolognese

Den BEDSTE Bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(180)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Den BEDSTE Bolognese
73.999
Visninger
932
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.11.2014 Den BEDSTE Bolognese var dagens opskrift den 18.11.2014

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 store løg
3 mellem gulerødder
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
500 gram hakket oksekød af god kvalitet
1 stor dåse tomat koncentrat
2 dåser flåede tomater
1 kop tør rødvin
2 oksebuillon terninger evt. Grøntsags
Basilikum
Oregano


SÅDAN GØR DU
Løg, Selleri, hvidløg og gulerødder snittes i små stykker og sauteres i en gryde sammen med det hakkede kød,
når kødet er brunet tilsættes rødvinen, dette får lov at simre til næsten al vinen er kogt ind.
Nu kommer du buillon terningerne i (opløst i en kop kogende vand) og lader dette simre til det er næsten fordampet, derefter tilsættes tomat koncentrat og flåede tomater (kan blendes hvis man synes) tilsæt så basilikum og oregano efter smag (vil nok komme en del basilikum i da det giver en god smag) og lad dette småkoge i 1 time til halvanden.. Hvis saucen bliver for tyk, kan du tilsætte extra væde under forløbet..
SERVERING
Serveres med spaghetti eller pasta penne, husk der er rigtig stor forskel på kvalitet af pasta, det kan godt betale sig at give lidt extra.. Blandet salat (salat, tomat, agurk, rødløg) med olie eddike dressing, brug gerne en hvis balsamico, pepper og salt. Evt. flute eller ciabbata brød
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Andreas Marker
21.10.2010, 19:44
Mange tak, er sidenhen begyndt at bruge mere selleri da, jeg synes det giver den rette smag.. Så prøv gerne med 4-5 stilke.. =)

Asger Steen
16.09.2010, 11:05
PS. med 5-tal mente jeg jo top karakter:P

Asger Steen
16.09.2010, 11:04
Super lækker opskrift den her! Dog skal man lige være opmærksom på at tilberednings tiden med al den simren og "indkogen" snildt nok kommer op på de 2 timer snarere end 1½. Men med det taget i betragtning så får den altså en stur 5 tal af mig:)

Jonna
25.09.2009, 12:24
Overskriften siger det hele! :-) Den er kanon! Grønsagerne gør den store forskel. Fint med en kop rødvin - så er der resten at hygge med imens maden passer sig selv til den er færdig! :-)

Andreas Marker
04.01.2009, 19:15
skriv gerne kommentarer hvis du har prøvet opskriften. =) På forhånd tak
 
Denne gode opskrift på Den BEDSTE Bolognese med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den BEDSTE Bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Helstegt Oksestriploin     Mælkebøttemarmelade     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Fedtfattig frugtsalat     Farsbrød og kartofler i fad II     Ovnstegte Asparges med Pancetta     hurtig mad som er fedtfattig     Kafta-burger     Morgenbirkes - fryseegnede     Brændenældepesto     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Surf´n´turf     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta med champignon og gorgonzolasauce     Færøsk æblekage     Hornfisk med pesto og gorgonzola     Grillspyd     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]