opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hytteost og tun

Hytteost og tun

Hytteost og tun
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(124)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.791
Visninger
97
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
250 gram hytteost
140 gram tun (en dåse)
Majs (som man selv synes)

Smid evt.
Skinke strimler i (som man selv synes)


SÅDAN GØR DU
Smid tunen i en skål og rør det rundt, så det ikke klumper, tilsæt nu resten og rør rundt igen, og vupti

Hytteost (11g/pr100) = 27,5 g protein
Tun (21g/pr100) = 29,4 g protein

Ialt 56,9+ gram protein
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hytteost og tun fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hytteost og tun, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pasteuriseret æblemost     Æblemarmelade     Pernilles kyllingedeller     Grillet krondyrfilet     Ægte indianer-røv     Banan Muffins med kokos & chokolade     nemme pandekager uden opskrift     Grønkålssalat med mandler og æbler     Hele bagte tomater på stilk med krydderurter     Raclette med det hele     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hannes vafler.     Mælkesnitter     Røræg i ovn     Suppekuren     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Friske jordbær med fløde     Burek, tyrkiske piroger     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]