- 1,5 glas fin bulgur
- 2 spsk. tomatpure
- 1 stor løg, hakket
- 3 forårsløg, hakket
- 2 persille, hakket
- 2 tomater, i stykker
- ½ agurk, i stykker
- 1 rød peberfrugt, i stykker
- Olie
- Salt, peber
- Krydderier efter eget ønske
Kom bulgur i en gryde. Tilsæt kogende vand, så det dækker lige over bulguren og sæt låget på. Bulguren vil suge alt vandet.
Svits løg med olie en gryde. Tilsæt tomatpure. Tag gryden af varmen efter 5 - 7 min (til løgene er blevet bløde).
Kom denne løg - tomatpure blanding i bulguren og rør ordentlig rundt. Stil bulguren til side, så den kan afkøle.
Når bulguren er afkølet tilsættes alle grøntsagerne, salt, peber og krydderier efter eget ønske.
(Jeg tilsætter tørret mynte og tørret rød chilipulver).
Det smager super godt hvis man tilsætter citron og jalapenos.