opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørkt maltet rugbrød uden kerner

Mørkt maltet rugbrød uden kerner

Mørkt maltet rugbrød uden kerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(206)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
28.079
Visninger
459
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Start med:
350 gr. rugmel
150 gr. fuldkornshvedemel
50 gr. gær
3 tsk. salt
300 ml.lunken vand
2 spsk. maltekstrakt (købes i helsekostbutik)
4 spsk. Mørk sirup

efter 4 timer tilsættes:
350 g. rugmel
150 gr. fuldkornshvedemel
470 ml vand


SÅDAN GØR DU
Gæren skal opløses i 300 ml lunkent vand og tilsættes salt

maltekstrakt (købes i helsekostbutik) +
Mørk sirup opløses i lidt meget varmt vand,

Alt blandes rigtig grundigt

Skal hæve i 4 timer i første omgang

Dernæst tilføjes:
350 g. rugmel
150 gr. fuldkornshvedemel
470 ml vand

Hældes i forme og hæver herefter i 30-45 min.

Bages i 45 min på 220 grader (ALM OVN)
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Helle C
22.06.2016, 14:24
Hvis jeg bruger bygmaltsirup behøver jeg vel ikke også tilsætte maltekstrakt?

Bruger billede
Thor Nørregaard
16.04.2016, 08:00
Ja det første man laver hedder en fordej

søren l
15.04.2016, 13:52
skal der mel i 2 gange
 
Denne gode opskrift på Mørkt maltet rugbrød uden kerner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørkt maltet rugbrød uden kerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Verdens bedste kartoffelsalat     Vingummi     Hjemmelavet sky     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pærer med After Eight Chokolade     Hjemmelavet mandelmælk usødet     Hyggeboller     Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara     Kalkunbryst med karry & Hvidløg     Hjemmelavet karamelsauce     Ananas-chokolademousse     Dim sum     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Børnenes kokoskugler     Havregrynskugler     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Rejecirkel     Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum     Kyllingepie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]