opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskemedaljoner på havrekiks

Fiskemedaljoner på havrekiks

Fiskemedaljoner på havrekiks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fiskemedaljoner på havrekiks
10.266
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Citroncremesauce:
1 dl creme fraice 18%
Saften af ½ citron
Salt og peber

Dej til havrekiks:
75 g fint malet havregryn
75 g havregryn
75 g svinefedt
4 g tørgær
Lidt salt
Vand

250 g havtaske skåret til medaljoner (som mørbradbøf)
10 tynde skiver bacon
Salt og peber

Pynt:
5 dildkviste
Lidt rød kaviar
birkes


SÅDAN GØR DU
Bland creme fraice og citronsaft forsigtigt med salt og peber og stil cremen køligt.

Ælt alle ingredienserne til havrekiksene sammen, men hold lidt igen med vandet. Dejen skal ikke blive for fugtig.
Rul den tyndt ud på et bord og stik 10 kiks ud af den med et glas eller lignende.
Læg kiksene på en plade beklædt med bagepapir og bag dem i den forvarmede ovn ved 200° i 5-7 min.
Tag dem ud og lad dem stå til afkøling på en rist.

Fiskene som er skåret til en slags mørbradmedaljoner beklædes med bacon som sættes fast med en halv tandstik.
Medaljonerne ristes i smør på en pande i ca. 3 min.
SERVERING
Server medaljonerne på kiksene med lidt rødt kaviar på. Anret retten med 2 kiks på tallerkenen, lidt citroncremesauce til at dyppe i, en dildkvist og et drys birkes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskemedaljoner på havrekiks med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskemedaljoner på havrekiks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Banan - Squashkage     Blommetrifli     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Bedstemor Ands æbletærte II     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Marineret kalkunbryst- helstegt     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kongens waldorfsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]