opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jule pecanbrød

Jule pecanbrød

Jule pecanbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.846
Visninger
129
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
120 g sukker,
175 g lys sirup,
2½ dl mælk,
1 æg, letpisket,
250 g mel,
1 tsk stødt kanel,
3 tsk bagepulver,
60 g tørrede kirsebær eller rosiner,
60 g grofthakkede pecan nødder


SÅDAN GØR DU
Varm sukker, sirup og mælk i en kasserolle til det er lunt og sukkeret er opløst. Stil det herefter til det er lunkent og rør derefter ægget i. sigt nu mel, kanel, bagepulver og salt i en stor skål og vend pecannødder og kirsebær i melet. Til sæt nu sukkerblandingen og rør forsigtigt, til alle ingredienserne er blandet. Hæld dejen i en smurt brødform beklædt med bagepapir. Bages nu 1 time ved 180 grader. Dæk evt brødet med sølvpapir efter 30 min, hvis det er ved at blive for mørkt. Når brødet er bagt 1 time, kan man tjekke om det er færdigt ved at trykke med en finger på overfladen, hvis den springer elastisk tilbage er det færdigt. Tag det ud af formen efter 10 min.
SERVERING
Server det som det er, eller med smør. Opbevares i plastik pose og smager bedst dagen efter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jule pecanbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jule pecanbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Oste sovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Indbagte rejer     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]