120 g sukker,
175 g lys sirup,
2½ dl mælk,
1 æg, letpisket,
250 g mel,
1 tsk stødt kanel,
3 tsk bagepulver,
60 g tørrede kirsebær eller rosiner,
60 g grofthakkede pecan nødder
Varm sukker, sirup og mælk i en kasserolle til det er lunt og sukkeret er opløst. Stil det herefter til det er lunkent og rør derefter ægget i. sigt nu mel, kanel, bagepulver og salt i en stor skål og vend pecannødder og kirsebær i melet. Til sæt nu sukkerblandingen og rør forsigtigt, til alle ingredienserne er blandet. Hæld dejen i en smurt brødform beklædt med bagepapir. Bages nu 1 time ved 180 grader. Dæk evt brødet med sølvpapir efter 30 min, hvis det er ved at blive for mørkt. Når brødet er bagt 1 time, kan man tjekke om det er færdigt ved at trykke med en finger på overfladen, hvis den springer elastisk tilbage er det færdigt. Tag det ud af formen efter 10 min.
Server det som det er, eller med smør. Opbevares i plastik pose og smager bedst dagen efter.