opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havregrødskage (Rita Bach)

Havregrødskage (Rita Bach)

Havregrødskage (Rita Bach)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(314)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Havregrødskage (Rita Bach)
35.631
Visninger
1.040
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 16.07.2013 Havregrødskage (Rita Bach) var dagens opskrift den 16.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
2 kop havregryn og 3 kop vand

4 æg
450 g sukker
2 kop mørk farin
225 g smeltet margarine (evt, flydende Becel)
360 g mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk salt
flormelis til pynt


SÅDAN GØR DU
Kog havregryn og vand til grød og afkøl.
Æg, sukker og farin piskes godt.
Kom den smeltede margarine i
Mel, natron, bagepulver, kanel og salt blandes sammen og vendes i ægge/sukkermassen.
Tilsidst tilsættes havregrøden.
Kommes i en stor bradepande (30x40 cm) og bages i ca. 45 min. ved 175 grader.
SERVERING
Når kagen er kold, pyntes/drysses den med flormelis. Kagen bliver endnu bedre, hvis den bages dagen før den skal spises. Den stilles blot et køligt sted. God fornøjelse
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


10.01.2010, 21:49
Dejlig kage! Rigtig rigtig meget sukker - men den smager jo godt! :) ikke sidste gang!

Britt
14.10.2009, 23:27
super lækker et stykke er slet ikke nok men hvornår skal margarinen i :)
 
Denne gode opskrift på Havregrødskage (Rita Bach) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havregrødskage (Rita Bach), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Raclette med det hele     Victoria-kage med fyld     Frikadeller med havregryn     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Sellerifrikadeller de bedste.     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]