opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bouillabaisse

Bouillabaisse

Bouillabaisse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(182)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bouillabaisse
25.374
Visninger
388
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
En dejlig frisk ret som de fleste skaldyrs elskere kan lide

var dagens opskrift Bouillabaisse var dagens opskrift den 17.12.2017



DU SKAL BRUGE
1 kg blåmuslinger
6 stk tomater
1½ stk fennikel
4 stk porre
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
½ tsk safran
4 dl hvidvin
2 liter vand
2 torskehoveder el. fiskebouillonterning
8-10 hele jomfruhummer
800-1000g hvid fisk og gerne flere slags ( fx havtaske, torsk rødspætte, skrubbe osv.)
salt efter smag


SÅDAN GØR DU
Muslingerne skylles i flere hold koldt vand. Har nogle af muslingerne åbnet sig, så bank dem ned i køkkenbordet. Har de ikke lukket sig efter 2-3 min, må de smides ud.

Skær herefter porre i skiver, fennikel i tynde skiver, hak hvidløg og skær tomaterne i tern. Svits grønsager og hvidløg i olien i ca. 5 min. Knus safranen i en morter og tilsæt safran, hvidvin, vand, salt og bouillon el. torskehoveder. Lad det koge op og derefter koge i 10 min. Tag herefter torskehovederne op og smid dem ud. Kom muslingerne og jomfruhummerne i og kog suppen videre i 3 min. til muslingerne er åbnet. Skær fisken i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad det koge en sidste gang et par min og server straks.
SERVERING
Med hjemmelavet Aioli, fransk baguette og et glas kold hvidvin
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bouillabaisse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bouillabaisse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Græskar pommes frites     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Grovboller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Mælkesnitter     Klatkager lavet af havregrød     Yoghurtboller     Fondue     Sukkerfri Fedtebrød     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Tanjas krydderurte Mayonaise      Tvebakkekage     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]