opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bouillabaisse

Bouillabaisse

Bouillabaisse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(179)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bouillabaisse
24.449
Visninger
380
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
En dejlig frisk ret som de fleste skaldyrs elskere kan lide

var dagens opskrift Bouillabaisse var dagens opskrift den 17.12.2017

DU SKAL BRUGE
1 kg blåmuslinger
6 stk tomater
1½ stk fennikel
4 stk porre
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
½ tsk safran
4 dl hvidvin
2 liter vand
2 torskehoveder el. fiskebouillonterning
8-10 hele jomfruhummer
800-1000g hvid fisk og gerne flere slags ( fx havtaske, torsk rødspætte, skrubbe osv.)
salt efter smag


SÅDAN GØR DU
Muslingerne skylles i flere hold koldt vand. Har nogle af muslingerne åbnet sig, så bank dem ned i køkkenbordet. Har de ikke lukket sig efter 2-3 min, må de smides ud.

Skær herefter porre i skiver, fennikel i tynde skiver, hak hvidløg og skær tomaterne i tern. Svits grønsager og hvidløg i olien i ca. 5 min. Knus safranen i en morter og tilsæt safran, hvidvin, vand, salt og bouillon el. torskehoveder. Lad det koge op og derefter koge i 10 min. Tag herefter torskehovederne op og smid dem ud. Kom muslingerne og jomfruhummerne i og kog suppen videre i 3 min. til muslingerne er åbnet. Skær fisken i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad det koge en sidste gang et par min og server straks.
SERVERING
Med hjemmelavet Aioli, fransk baguette og et glas kold hvidvin
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bouillabaisse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bouillabaisse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Æblemarmelade     Hjemmelavet sky     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Piment sauce     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Kyllingebryst Med Ovnstegte Kartofler Med Rosmarin, Bacon Og     Brombærsyltetøj med rom     Mormors citronfromage     Porrer i fad med oksekød     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kogning af majs     Brownie med saltkaramel midte     Sonjas nemme laksefad.     Nemme flûtes     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]