opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bouillabaisse

Bouillabaisse

Bouillabaisse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(181)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bouillabaisse
25.059
Visninger
385
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
En dejlig frisk ret som de fleste skaldyrs elskere kan lide

var dagens opskrift Bouillabaisse var dagens opskrift den 17.12.2017

DU SKAL BRUGE
1 kg blåmuslinger
6 stk tomater
1½ stk fennikel
4 stk porre
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
½ tsk safran
4 dl hvidvin
2 liter vand
2 torskehoveder el. fiskebouillonterning
8-10 hele jomfruhummer
800-1000g hvid fisk og gerne flere slags ( fx havtaske, torsk rødspætte, skrubbe osv.)
salt efter smag


SÅDAN GØR DU
Muslingerne skylles i flere hold koldt vand. Har nogle af muslingerne åbnet sig, så bank dem ned i køkkenbordet. Har de ikke lukket sig efter 2-3 min, må de smides ud.

Skær herefter porre i skiver, fennikel i tynde skiver, hak hvidløg og skær tomaterne i tern. Svits grønsager og hvidløg i olien i ca. 5 min. Knus safranen i en morter og tilsæt safran, hvidvin, vand, salt og bouillon el. torskehoveder. Lad det koge op og derefter koge i 10 min. Tag herefter torskehovederne op og smid dem ud. Kom muslingerne og jomfruhummerne i og kog suppen videre i 3 min. til muslingerne er åbnet. Skær fisken i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad det koge en sidste gang et par min og server straks.
SERVERING
Med hjemmelavet Aioli, fransk baguette og et glas kold hvidvin
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bouillabaisse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bouillabaisse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pirogger med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]