Rul pizza dejen ud af pakken.
Del den på langs og derefter så du får enten 8 eller 10 stykker ialt. Det kommer an på om du bruger kyllinge pølser eller pølsehorns pølser. Kyllinge: 10 stk, Pølsehorns: 8 stk.
Brug en pizza-rullekniv, så går det let.
Rul en pølse i hver dej stykke, hvor pølsen "titter" ud i begge ender. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl nu hver med pizza saucen, der følger med pakken. Eller pensl med æg. Drys med enten tørret oregano eller lidt stødt chili på hver. Eller begge dele. Bare rolig, den blir ikke stærk :-)
Fandt på denne metode med at pensle pølsehornene med saucen, istedet for at stå der og blive "vanvittig" over at rulle de stakkels pølsehorn med saucen i midten sammen med pølsen.
Bages i ovnen ved 200 gr. 12-14 min.