opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(354)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
71.383
Visninger
1.459
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 pæn Okseculotte 1½-2 KG
1 flaske god Ale eller lign. kraftig Øl.
3 hvidløg
2 gulerødder
Salt
Peber
Honning
1 lille dåse ananas i tern (på str. med 1 dåse tun)
Friske Champignon, rensede og hele


SÅDAN GØR DU
Culotten optøes langsomt i køleskabet, hvis frosset
Herefter ridses stegen på langs med 1 cm. afstand, og evt. på tværs med 2 cm. afstand.
Anbring Culotten i en stegeso med låg.
Hvidløg presses over oversiden, salt og peber gnides med ind. Ca. 1 tsk god honning overhældes oversiden.
Herefter tilsættes culotten 1 øl og 1 dåse med ananas og saft
Culotten steges herefter ved 130 grader i ca. 5 timer, Efter 3 timer fordeles de hele champignon samt gulerod strimlet på langs i fonden rundt om stegen.
Efter ca. 5 timer fjernes fonden, fedtet skilles fra, og fonden benyttes herefter til at lave sovs af.
Stegen får lov at få lidt mere sammen med garnituren indtil den indpakkes i 15 minutter i staniol inden udskæring. Garnituren lægges i fad med staniol over og holdes varm.
Mht. Sovs... der er mange meninger, men jeg plejer at hælde ½ l fløde i fonden, evt. tilsætte lidt kartoffelvand og lade den koge ind til sovsen "tykner", dvs. ingen jævning. Er sovsen for tynd, kan man indpiske et par smørklatter så den "sætter sig".
Champignon kan evt. ligge i fonden alle 5 timer, de skrumper hermed ind, og får en meget distinkt og kraftig smag af hele retten.
Mht. fedt.. hellere lidt men godt end meget og magert!
SERVERING
•Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for •Så vender man og skærer den anden vej •Man skal holde øje med skiverne, mens man skærer
SPARERÅD
Der bliver fond og fedt til overs. Fedtet vil fuglene sætte pris på.. Fonden kan hældes i isterningepose og gemmes som smagsforstærker til andre rette
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Lammekølle med kartofler i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Nemme flûtes     Raclette med det hele     Lammeculotte i ovn.     Trylledej (ikke spiseligt)     Tunmousse      Mormors citronfromage     Nemme pølsehorn     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Dansk bøf m. pandesauce     Grillspyd     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]