opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(359)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
74.095
Visninger
1.474
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pæn Okseculotte 1½-2 KG
1 flaske god Ale eller lign. kraftig Øl.
3 hvidløg
2 gulerødder
Salt
Peber
Honning
1 lille dåse ananas i tern (på str. med 1 dåse tun)
Friske Champignon, rensede og hele


SÅDAN GØR DU
Culotten optøes langsomt i køleskabet, hvis frosset
Herefter ridses stegen på langs med 1 cm. afstand, og evt. på tværs med 2 cm. afstand.
Anbring Culotten i en stegeso med låg.
Hvidløg presses over oversiden, salt og peber gnides med ind. Ca. 1 tsk god honning overhældes oversiden.
Herefter tilsættes culotten 1 øl og 1 dåse med ananas og saft
Culotten steges herefter ved 130 grader i ca. 5 timer, Efter 3 timer fordeles de hele champignon samt gulerod strimlet på langs i fonden rundt om stegen.
Efter ca. 5 timer fjernes fonden, fedtet skilles fra, og fonden benyttes herefter til at lave sovs af.
Stegen får lov at få lidt mere sammen med garnituren indtil den indpakkes i 15 minutter i staniol inden udskæring. Garnituren lægges i fad med staniol over og holdes varm.
Mht. Sovs... der er mange meninger, men jeg plejer at hælde ½ l fløde i fonden, evt. tilsætte lidt kartoffelvand og lade den koge ind til sovsen "tykner", dvs. ingen jævning. Er sovsen for tynd, kan man indpiske et par smørklatter så den "sætter sig".
Champignon kan evt. ligge i fonden alle 5 timer, de skrumper hermed ind, og får en meget distinkt og kraftig smag af hele retten.
Mht. fedt.. hellere lidt men godt end meget og magert!
SERVERING
•Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for •Så vender man og skærer den anden vej •Man skal holde øje med skiverne, mens man skærer
SPARERÅD
Der bliver fond og fedt til overs. Fedtet vil fuglene sætte pris på.. Fonden kan hældes i isterningepose og gemmes som smagsforstærker til andre rette
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kartoffeltårn     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Sommer dressing med radiser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rejecocktail med chilisauce     Amerikansk Coleslaw     Tabouleh salat     Is a la mande     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Sauce     kødrand     Den bedste Kylling i Karry!     Coleslaw - "tyggevenlig"     Aspargessuppe     Hjemmelavet super-æggekage, med bacon,løg og purløg.     Grillspyd     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Nemme flûtes     Oste sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]