4 squash
100 g mel
9 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1,5 dl grønsagsbouillon
1,5 dl balsamicoeddike
1,5 dl tør hvidvin
½ tsk. sukker
1 tsk. hakket rosmarin
1 tsk. oregano
1 tsk. hakket persille
Salt-peber
Skær squashen i skiver, dup dem tørre, krydr med salt og peber og vend dem en ad gangen i melet. Steg dem i 8 spsk. olievenolie, til de er sprøde, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Svits løg og hvidløg til de er klare i 1 spsk. olivenolie. Hæld grønsagsbouillon, balsamicoeddike og hvidvin ved og giv det et opkog. Tilsæt sukker, rosmarin, oregano og persille.
Hæld marinaden over squashene og lad dem trække i 15 minutter.
Server squashene med cremefraiche 38% blandet med krydderurter.