3 peberfrugter (Gul, Grøn, rød)
500g grønne bønner fra frost eller friske
3-4 æbler
150g valnødder eller til nød pinjekerner
2 spsk. honning
1 bundt brøndkarse
2-3 fed hvidløg
salt & peber
½ dl balsamicoeddike eller rødvinseddike
Skær peberfrugterne i lange strimler og halver dem. Steg dem på en tør pande med peber på i 3-4 min. til de er gyldne. Tilsæt fint hakket hvidløg og steg videre et minut og tilsæt herefter eddike, vend det hele rundt og tag det af varmen. Kog bønnerne 2 min, til de stadig har bid og køl dem af. Steg valnødderne i salt på en tør pande og middelvarme et par minutter. Tilsæt honning og vend rundt, så de bliver glaserede. Læg dem hver for sig på en tallerken til de er kolde. Skær æblet i tern og vend det rundt i peberfrugterne, så der kommer eddike på. Vend forsigtig peberfrugter, bønner og æbler i en stor skål. Lige inden servering, klippes brøndkarse over og vendes rundt. Pynt med valnødderne på toppen.
Rigtig god til bøffer eller steg.
31.10.2012, 11:44