opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem

Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem

Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(124)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem  Foto af : Maduniverset
10.896
Visninger
243
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
350-400 g. renset og klargjort havtaske
salt og peber
lidt hvidvin
1 stk fennikel
1 stk rødløg
lidt smør salt og peber

BASILIKUNCREM:

1/2 løg
1-2 dl. hvidvin
1 dl. fløde
Frisk basilikum salt og peber


SÅDAN GØR DU
Fjern skind og hinder fra havtaskehalen, derefter skal havtasken fileteres. Udskær havtaskefileterne, så der er 3 små bøffer til hver person. De små bøffer placeres i et ildfast fad, kryderes med salt, peber og lidt hvidvin. Lige før servering skal bøfferne ovnpocheres i 10-12 min. på 200 grader
Rødløg og finnikel skæres i små strimler helst lige store. De to grønsager sauteres i smør med salt og peber.

Basilikuncreme:

Løget hakkes fint, sauteres i lidt smør, hvidvin tilsættes og nedkoger til det halve. Fløden, salt og peber tilsættes. lige før servering, tilsættes grov hakket basilikum
SERVERING
Fisken anrettes på tellerken. Hertil serveres brød
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frugttærte med merengs og bær     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sunde chokoladekiks     Kanelsnegle kagemand     Kogning af majs     Dadler med lakridspulver     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønne asparges med bacon     pasta med Agurk     Tunmousse      Madbrød med rosmarin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]