opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem

Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem

Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem  Foto af : Maduniverset
12.951
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
350-400 g. renset og klargjort havtaske
salt og peber
lidt hvidvin
1 stk fennikel
1 stk rødløg
lidt smør salt og peber

BASILIKUNCREM:

1/2 løg
1-2 dl. hvidvin
1 dl. fløde
Frisk basilikum salt og peber


SÅDAN GØR DU
Fjern skind og hinder fra havtaskehalen, derefter skal havtasken fileteres. Udskær havtaskefileterne, så der er 3 små bøffer til hver person. De små bøffer placeres i et ildfast fad, kryderes med salt, peber og lidt hvidvin. Lige før servering skal bøfferne ovnpocheres i 10-12 min. på 200 grader
Rødløg og finnikel skæres i små strimler helst lige store. De to grønsager sauteres i smør med salt og peber.

Basilikuncreme:

Løget hakkes fint, sauteres i lidt smør, hvidvin tilsættes og nedkoger til det halve. Fløden, salt og peber tilsættes. lige før servering, tilsættes grov hakket basilikum
SERVERING
Fisken anrettes på tellerken. Hertil serveres brød
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Raclette med det hele     Grov go'e boller     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mexicansk kyllingelasagne     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kartoffelbrød     Indbagte rejer     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     LCHF boller (cloud bread)     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]