opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › englevinger med sang

englevinger med sang

englevinger med sang
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.466
Visninger
144
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ingredienser(ca. 32 stk)
300g (frosne) butterdejsplader
1 æg
tsk. Salt
½ tsk. Friskkværnet peber.
Dressing:
400g flødeost
2 dl tykmælk
10 spsk. piskefløde
30g sardeller (ansjosfileter i dåse)
1 spsk. fintklippet dild
½ rød peberfrugt
1 spsk. (mild) paprika.

Ekstra salt og peber
En bageplade



SÅDAN GØR DU
Tilberedning
1. Optø butterdejen.
2. Pisk ægget sammen. Pensl butterdejspladerne med sammen pisket æg.
3. Drys butterdejsplade med salt og peber. Læg en butterdejsplade ovenpå med den penslede side nedad. Pensl oversiden. Drys med salt og peber. Læg den næste butterdejsplade ovenpå.
4. Når alle butterdejspladerne er lagt ovenpå hinanden, rulles dejen ud til en plade på 10x20cm.
5. Pladen skæres ud i 32 strimler med længden 5 cm.
6. Drej strimlerne til sløjfer (englevinger).
7. Skyl en bageplade med koldt vand.
8. Lad sløjferne – englevingerne – hvile i 15 min. på bagepladen.
9. Sæt ovnen på 200°C
10. Sæt englevingerne i ovnen i 15 min.
11. Rør ingredienserne sammen til dressingen på nær dilden, sardellerne og peberfrugtkødet.
12. Del dressingen i 2 portioner. Bland den ene med friskhakket dild og mosede sardeller. Bland den anden finthakket dild og mosede sardeller. Bland den anden med finthakket peberfrugtkød. Krydr begge dressinger med salt og friskkværnet peber.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på englevinger med sang fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet englevinger med sang, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Morgenbirkes - fryseegnede     Norske boller     Forloren hare m ribs-flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     "Fattigmandskage" fra Chile.     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Original Mexikansk Guacamole     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]