opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › frensk nougat

frensk nougat

frensk nougat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.492
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
100g hasselnøddekerner
3 spsk røde og grønne cocktailbær
260g sukker
1 1/4dl vand
1 spsk cognac
4 spsk lys sirup
150g honning
1 spsk eddike
2 æggehvider
1 knsp salt
Pynt:
100g overtrækschokolade.

Bagepapir og evt. cellofan.



SÅDAN GØR DU
Tilberedning:
1. Hak nødderne og cocktailbærrene groft.
2. Kom vandet, cognacen, siruppen, sukkeret, honningen og eddiken i en gryde og smelt sukkermassen ved svag varme.
3. Kog sukkermassen i 10-15 min. ved god varme. Rør ikke i gryden under kogningen. Sukkermassens temperatur skal være 125 °C. Mål temperaturen med et ovntermometer. (En god måde at undersøge temperaturen på, er at en dråbe sukkermasse vil stivne til en sej kugle i koldt vand.)
4. Opvarm vand til vandbad
5. Pisk æggehviderne med saltet, til de er meget stive.
6. Hæld den varme nougatmasse i de piskede æggehvider, mens der piskes i 2-3 min.
7. Pisk nougatmassen over vandbad i 15-20 min., til den er sej og meget fast.
8. Bland nougatmassen med de hakkede nøddekerner og cocktailbær.
9. Hæld nougatmassen ud på et oliesmurt plade.
10. Afkøl nougatmassen et par timer og skær den ud i stænger på ca. 2x5cm.
11. Lad stængerne tørre ved stuetemperatur i 2-3 dage.
12. Smelt overtrækschokoladen over vandbad. Dyp nougatstykkerne halvt i chokoladen og lad dem køle af på et stykke bagepapir.
13. Nougatstykkerne kan også spises som de er og evt. pakkes ind i cellofanstykker.
SERVERING
som konfekt
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på frensk nougat fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet frensk nougat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Påskekyllinger af kogte æg     Lammekølle med kartofler i fad     Røræg i ovn     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Mormors Stegte sild i eddike     Lammekøllerester i fad.     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Svampet kanelkage     Dejlige hjemmelavede karrysild     Grov go'e boller     Blødende chokoladekage     Madbrød med rosmarin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillspyd     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]