Annoncering | Mobil/tablet version | 246 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.416 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › frensk nougat

frensk nougat

frensk nougat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.107
Visninger
165
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Ghita Østenby

DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
100g hasselnøddekerner
3 spsk røde og grønne cocktailbær
260g sukker
1 1/4dl vand
1 spsk cognac
4 spsk lys sirup
150g honning
1 spsk eddike
2 æggehvider
1 knsp salt
Pynt:
100g overtrækschokolade.

Bagepapir og evt. cellofan.



SÅDAN GØR DU
Tilberedning:
1. Hak nødderne og cocktailbærrene groft.
2. Kom vandet, cognacen, siruppen, sukkeret, honningen og eddiken i en gryde og smelt sukkermassen ved svag varme.
3. Kog sukkermassen i 10-15 min. ved god varme. Rør ikke i gryden under kogningen. Sukkermassens temperatur skal være 125 °C. Mål temperaturen med et ovntermometer. (En god måde at undersøge temperaturen på, er at en dråbe sukkermasse vil stivne til en sej kugle i koldt vand.)
4. Opvarm vand til vandbad
5. Pisk æggehviderne med saltet, til de er meget stive.
6. Hæld den varme nougatmasse i de piskede æggehvider, mens der piskes i 2-3 min.
7. Pisk nougatmassen over vandbad i 15-20 min., til den er sej og meget fast.
8. Bland nougatmassen med de hakkede nøddekerner og cocktailbær.
9. Hæld nougatmassen ud på et oliesmurt plade.
10. Afkøl nougatmassen et par timer og skær den ud i stænger på ca. 2x5cm.
11. Lad stængerne tørre ved stuetemperatur i 2-3 dage.
12. Smelt overtrækschokoladen over vandbad. Dyp nougatstykkerne halvt i chokoladen og lad dem køle af på et stykke bagepapir.
13. Nougatstykkerne kan også spises som de er og evt. pakkes ind i cellofanstykker.
SERVERING
som konfekt

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler frensk nougat opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på frensk nougat fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet frensk nougat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Google havregryndskugler     Tunmousse      Svampet kanelkage     Grønne asparges med bacon     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Krydder frikadeller     Tigerkagesnitter     Hakket Oksekød med Hvidkål     Omelet m. skinke og ost     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Mørbradgryde m. ris     Gulerodskage (Rå)     FastelavnsBoller (fedtfattige)     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com