opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(120)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.774
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 kg blåmuslinger
1 porre
1 løg
2 gulerødder
2 jordskokker
3 dl tør hvidvin
2 tsk korianderfrø
½ tsk salt
½ peber
1 dl piskefløde
Frisk bredbladet persille


SÅDAN GØR DU
Vask og sorter muslingerne
* de muslinger, der ikke er lukkede og som ikke lukker sig, når de bliver banket mod spækbrættet, SKAL kasseres

Skær porre, jordskokker, gulerødder og løg i tynde strimler eller stykker. Kom urterne i i en gryde sammen med hvidvin, koriander, salt og peber og kog i ca. 10 minutter

Tilsæt muslingerne, læg låget på og damp i ca. 10 minutter
* ryst gryden indimellem og kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig til sidst

Læg alle muslingerne i et serveringsfad, sammen med de kogte urter. Kog den resterende sauce op med fløden og tilsæt hakket dild efter smag. Hæld suppen over muslingerne og server straks.
SERVERING
Serveres med rigeligt brød
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvidvinsdampede blåmuslinger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kinesisk kylling i karry     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     LCHF boller (cloud bread)     Fondue     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Egg Florentine     Mors gulerodssalat med rosiner     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Tyske pandekager     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Færøsk æblekage     Suppekuren     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]