opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Figenpålæg

Figenpålæg

Figenpålæg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.424
Visninger
183
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 250 g tørret frugt, jeg bruger oftest en pakke med tørrede figner, dadler og abrikoser.
Vælg gerne økologisk udgave især hvis det skal bruges til børn, da især tørrede abrikoser overfladebehandles med svovl.

50 g solsikkekerner
lidt vand
lidt usødet kakao

Evt kokosmel


SÅDAN GØR DU
Solsikkekerner ristes på tør pande til de tager farve.
Blend solsikkekerner godt så det bliver en slags "mel". (Blendes i foodprocessoren med "kniven" i)

Tilsæt tørrede frugter og blend til det hele er meget findelt og har en god konsistens. Der kan evt tilsættes lidt vand under blendning hvis det hele klumper for meget sammen.
Tilsæt kakao til du er tilfreds med farve og smag.

Massen rulles ud i pølse på 4 cm i diameter, der evt rulles i kokosmel.
SERVERING
Spises som pålæg på rugbrød/groft brød eller som snack
SPARERÅD
Kan med fordel fryses i passende stykker, så der ikke er spild - portionen kan virke stor.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Figenpålæg fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Figenpålæg , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Hjemmelavet modellervoks     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Pasta Cabonara uden æg     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]