Peberfrugterne bages hele 30-40 min. i ovenen ved 200 grader. Pil herefter skralden af og blend kødet med olie, honning, paprika og salt og peber til en fin ensartet masse. Sættes herefter på køl.
Skær en strimmel laks og læg på hver rødspættefilet. Rul filetterne sammen og læg dem i et ovnfastfad. Hæld appelsinsaften ved og drys med salt og peber. fold staniol hen over fadet og prik med en gaffel. Damp fisken i ovenen ved 200 grader i 15-20 min.
Skær gulerødder, squash og knoldselleri i fine strimler og sauter dem i olie i en wok eller sauterpande til de er møre. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Læg en bunke med grønsager på tallerkenen og anret en fiskerulle oven i. Dryp herefter med peberfrugtcreme.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)