ca. 1 spsk. frisk timian, salvie eller hvad man har i haven. ellers 1 tsk. tørret.
salt, peber
Pesto:
1 bundt forårsløg
1 bundt basilikum
½ bundt bredbladet persille
1 lille håndfuld mandler eller hasselnødder
1 fed hvidløg
1-1½ dl. olivenolie
salt og peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rens mørbraderne for sener osv. og rul bacon omkring. stik laurbærblade lidt ned imellem baconen og drys med peber. Læg dem i et ovnfastfad eller på en bradepande beklædt med bagepapir. Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Du kan tjekke med et stegetermometer om den er færdig.
62 grader -- rosa stegt
65 grader-- let rosa
72 grader. gennemstegt.
Lad den herefter trække 10 min.
Ratatouille:
Hak løggene. Skær aubergine og squash i store tern. Skær peberfrugter i strimler og tomater i både.
Svits løgene klare i olie, tilsæt de øvrige ingredienser. Kog grønsagerne under låg ved svag varme ca. 20 min.
Pesto:
Vask krydderurterne grundigt og blend alle ingredienserne til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Skær et par skiver mørbrad og læg på en tallerken. Læg ratatouille ved siden af og dryp med pesto.