3spsk citronsaft eller reven skal af citron efter smag
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Gulerødder og squash skrælles og rives. Ovnen tændes på 200g varmluft. smelt margarinen evt i mikroovn.
Pisk æg og sukker piskes hvidt. Mælk, kanel, vanillesukker, bagepulver, margarine og hvedemel tilsættes. Mixes til en jævn masse.
Tilsæt gulerødder, squash og solsikkekerner og piskes til en jævn masse.
Læg et stykke bagepapir i en bradepande og fordel dej-massen jævnt her i.
Bages midt i ovnen til kagen er gylden og "stikprøveklar", dette ca 30-40 minutter.
Når kagen er taget ud af ovnen og står til afkøling tilberedes fyldet.
Alle ingredienser i fyldet mixes sammen til en jævn masse og stilles i køleskabet i ca 20min, hvorefter fyldet fordeles på kagen. Kagen stilles koldt til senere eller næste dag.
SERVERING
Med en god kop kaffe eller te og spises med kagegaffel, da den godt kan virke lidt snasket:)
Kagen er også perfekt til at have med til skolen, børnehaven eller til jobbet. Men så skal man huske servietter:)