Mmm… lækre søde ferskner. Er der noget bedre end solmodne og saftige ferskner? Det skulle da lige være ferskenlikør. Hvis du nogensinde har prøvet mærker som Marie Brizard ferskenlikør, så kender du følelsen.
500 g fersken (hvide ferskner giver en syrlig smag, gule giver en rund sødlig smag)
1 fl. (70cl) vodka
250 ml sirup af rørsukker
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skræl ferskner og skær kødet i mindre stykker.
Prik de små stykker med en gaffel, eller mos dem helt (hvis de ikke er most, er de nemmere at filtrere, men afgiver til gengæld mindre smag)
Tilsæt ferksen-”mos”, vodka og rørsukkersirup til et sylteglas.
Stil blandingen til lagring i 4 uger.
Filter og hæld ferskenlikøren på flaske.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)