Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Oksebov med peberkorn
Opskrifter
>
Oksebov med peberkorn
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
12.750
Favorit
1
Opskrift af:
maduniverset.dk
?
Tid
? (min.)
Kategori
Oksekød
Hovedret
Danmark
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca. 1 1/4 kg. oksebov
1 spsk. umodne peberkorn
50 g. smør
salt
1 dl. vand
1 dl. cream fraiche
meljævner
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Hak peberkornene.
vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun stykket heri på alle sider.
Hæld vand ved og tilsæt salt.
Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 1½ time. Vend kødet når halvdelen af tiden er gået.
Tag det færdig stegte kød op og hold det varmt. Tilsøt cream fraiche til stegeskyen og bring det i kog. Tilsæt jævner til sovsen.
Skær kødet fra benet og skær det i skiver og server det med kartofler og sovsen.
SERVERING
Kartofler
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Moussaka med squash og græskyoghurt
Culottesteg
Magnes nachos tallerken med skært kød
Kæmpe hvidløgsbøf m. frisk pasta
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 28.01.21 UGE 04
Pastaret i fad
Brugere online : 645
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version