660 gram økologisk hvedemel (de 60 gram bruges til æltning).
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Varm mælk og olie til den er fingervarm.
Oplæs gær sammen med salt og sukker.
Når det er oplyst tilsætter du mælk og olie.
Herefter tilsætter du mel lidt efter lidt.
(Husk at gem lidt mel til æltning).
Når dejen er fast, ælter du videre på bordet.
Rul dejen ud i en pølse og fordel herefter dejen i 15 lige store stykker.
Form bollerne og kom dem på en bageplade med bagepapir.
Tildæk de færdigformet boller med et viskestykke, og stil dem til hævning et lunt sted i 1 time.
Efter hævning sættes ovnen på 200 grader (almindelig ovn). Pensl eventuelt bollerne med en smule mælk. Bollerne bages i ca. 12 min på midterste rist.
Når bollerne er færdige ligges de straks på en rist til afkøling.
SERVERING
Bollerne er perfekte til en hyggestund med smør og tilmed varm kakao. Hele familien vil elske duften af de nybagte boller.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)