Halver tomaterne og læg dem helt tæt op ad hinanden på bagepapir på en bageplade. Kan de ikke være på en plade, skal de laves over flere omgange. Bag dem som de er i 2 timer ved 100 grader. I mens skæres auberginen i skiver og drysses med salt. Lad salten trække saften ud auberginen i 30 min. Skyl herefter salten af og dup dem tørre med et viskestykke. Dryp med olie og bag dem herefter sammen med gedeosten, som skæres i 1 cm tykke skiver, og lægges ved siden af auberginen på en en bageplade beklædt med bagepapir. Bag begge dele i ca 20 min. til de er let gyldne. Lad det hele køle af. Bland citronsaft, presset hvidløg, 1 spsk olie, salt og peber et glas. Rist pinjekerne på en tør pande. Læg tomaterne pænt ved siden af hinanden på et fad. Læg aubergine og gedeost over. Hæld citronsaftblandingen over. Drys med groft hakket frisk basilikum, pinjekerner og citronskal.