300 g renset og finthakket, helt frisk kylling lever
5 spsk. tør hvidvin
1 spsk. hvidvinseddike
1-2 tsk. groftkværnet peber
1 dl hønsefond
2 spsk. finthakket bredbladet persille
salt
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Opvarm olien i en pande og svits løg- og gulerodstern og speck i et par minutter....til løget er genemsigtigt. Tilsæt ansjoserne,citronskal og kyllinglever og steg det med i 5 min.Hæld vin og eddike ved, krydr med peber og lidt salt og lad det simre under jævnlig omrøring i 5 min. tilsæt fonden, skr ned for varmen og lad det hele simre i yderligere 5 min.
Umiddelbart før servering tilsættes den hakkkede persille, og retten smages til med salt og peber.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)