100 g Taggiasca olivien,sorte (eller anden god olivien)
2 Glas tør hvidvin
8 spsk. tomatpure
salt,peber
mel til panering
evt. lidt fond
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skyld og tør kaninstykkerne og vend dem i lidt mel.Opvarm olien i en stor gryde og brun kødet på alle sider. Tilsæt løg, hvidløg, krydderurter og olivien, dæmp varmen og lad det sautere, til løgene bliver bløde.Rør vinen i og lad det koge så lidt af alkoholen fordamper.Tilsæt tomatpureen ( evt lige rist den først på en tør pande for at tage den lidt bitter smag)- og lidt salt og peber. Tilsæt evt lidt fond el. vand og lad det simre for middel varme under låg i 1 1/2´time, til kødet er mørt. Justere evt. med væske hvis det begynder at blive for tørt. Smag retten til og server den straks.
SERVERING
Denne ret er fortrinlig med polenta til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)