Alle former for bær, fx jordbær, blåbær, hindbær eller brombær (gerne en blanding)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Hak valnødderne fint og giv dem et opkog med mælken, fløde og sukkeret.
Pisk æggeblommerne sammen i en gryde. Pisk den varme flødeblanding i æggene lidt efter lidt. Varm blandingen varsomt op under stadig omrøring til den jævner let. Den må ikke nærme sig kogepunktet, så skiller den.
Køl cremen af, hæld den i en isboks og frys den 5 – 6 timer.
SERVERING
Isen serveres på tallerkener med de valgte bær, der kan drysses med lidt sukker.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)