Rør gæren ud i lunken vand og bland salt i. Hak de soltørrede tomater fint. Bland dem i sammen med to pressede fed hvidløg og hakket basilikum. Sigt mel i så dejen stadig er lidt for våd til at ælte den. Stil den til hævning i mindst 4 timer, eller gerne natten over i køleskab i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir og drysset med mel. Sæt filmover, så den er luft tæt. Tag bradepanden ud og køleskabet og lad den stå en halv time og få stuetemperatur. Skal det brækkes i firkanter ved servering, kan man skære riller i. Skæres lange riller i brødet på langs og på tværs i passende firkanter, men så skal det lige hæve 1-1½ time mere, inden det bages. Bag det først 15 min ved 200 grader. Herefter pensles brødet med olie blandet med presset hvidløg og drysses med salt, peber og rosmarin, hvor efter det bages videre i ca. 10 min. til det er let gyldent.