Varm olien i en rummelig gryde eller en sauterpande & steg kødet 3-4 min, mens der røres i det.
Skræl løg & blegselleri & gulerødder.
Løg & blegselleri skæres i tynde skiver & gulerødderne skæres i tern på ca 2X2 cm.
Pil hvidløgsfeddene & skær dem i tynde, fine skiver.
Kom alle grønsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen & den halve flaske rødvin i - & rør godt rundt.
Lad retten simre - uden låg - til rødvinen næsten er fordampet.
Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden & lad saucen småsimre i 2 timer.
Rør i gryden undervejs & tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør & brænder på.
Når saucen mangler ca 10 min., koges spaghettien i en gryde med masser af letsaltet vand. Kogetiden er ca. 8-10 min, kig på emballagen. Det er vigtigt, at spaghettien kun koger "al dente". På italiensk betyder der: mør men stadig med bid i.
Hæld så vandet fra spaghettien - evt. gennem et dørslag - og vend den ned i gryden med kødsaucen, så det hele er blandet.
Smag til med salt & peber & pynt med finthakket persille.