Kan evt. komme solsikkekerner, hørfrø, valdnødder eller line i
Pensel kan undlades ellers med mælk eller æg
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Opløs gær med lunken vand. Bland A38, olie og sukker i. lige inden man kommer mel i skal salten i. Ælt det hele godt sammen. Dejen skal klister lidt. Skal ikke for hæve kun på pladen. Tril bollerne og læg dem på en smurt plade. Lad dem hæve ca 45 min. Stil ovnen på 250 grader. Varmluft 220-230 gader. Bages ca 10 min til de er gylden brune
SERVERING
Kan server dem med pålæg, kaffe/ the bolle, snobrød og bruge dejen til indbagt pølse. Det er en rigtig god opskrift kan kun anbefale den.
GOD FORNØJELSE!!!!
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)