500 g Mel. 150 g Smør. 75 g Gær. 2 1/2 dl. Mælk. i tsk. Sukker. 1 tsk. Salt. 1 tsk. Kardemomme. Man kan putte lidt rosiner i dejen.Perlesukker til pynt..Æg til pensling.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Smelt smør i en gryde,hæld mælk ved og opløs gæren når det er håndvarmt. Hæld det op til melet og de øvrige.Lad dejen hæve 30 min. Form denm til boller. De efterhæver i 30 min. Pensl med sammenpisket æg og drys perlesukker. De bages i ovnen ved 200 grader i 12-15 min.
SERVERING
Til fødselsdag
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)