Lav råcremen ved at piske 3 æggeblommer og 1 1/2 dl sukker sammen til en luftig masse. Pisk derefter 3 dl fløde og bland de to ting godt sammen, tilsæt til sidst vanilie sukker.
Skær Jordbær og bananer i små stykker.
Hak chokoladen.
Bland Jordbær, banan og chokolade i råcremen, Men husk at tage lidt råcreme til side til at dække lagkagen til sidst.
Lig nu fyldet imellem lagkagebundende.
Fordel den råcreme du har lagt til side, ovenpå kagen og pisk ca 2 1/2-3 dl fløde og pynt med det, rundt om kagen i siderne.
Skær til sidst, et par jordbær ud i skiver og læg dem oven på kagen.
SERVERING
Du kan bruge vindruer, Kiwi etc alt efter lyst
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)