sukker, vand, sukker, salt og olie piskes godt sammen,Melet tlsættes, og dejen æltes færdig, Den hæver tildækket og lunt i 45 min.
2)
Del dejen i 12 stykker, og form hvert af dem til en bolle. Bollerne trykkes meget flade. (mindre end 1 cm.) og lægges på pplader med bagepapir. Dæk med plastfolie og lad brødene hvile i 10 min.
3)
Brødene trykkes endnu fladere med fingerspidserne. De penslestykt med 1 æg 1dl yoghurt og 1 spsk olie blandet sammen. Drys med sesam frø. Bages 10-12 min ved 250 grader højt i ovnen.
SERVERING
Som tilbehør
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)