Bland så tunen med cremefraiche, flødeskum, løg og lidt salt og peber, samt det meste af den røde rogn. Husk at tage lidt fra til pynt.
Pres saften fra citronerne og kom det i en gryde. Varm op, og tilsæt husblas. Rør rundt til husblasen er helt smeltet uden tråde.
Bland så citron og husblas blandingen i tun massen og rør godt rundt. Smag evt. til med ekstra salt og peber.
Smør en springform med smør og kom massen heri.
Stilles i køleskabet hvor det skal stå mindst 4 timer før servering.
SERVERING
Hak icebergsalaten og fordel den ud på et stort fad. Vend så forsigtigt tunmoussen ud herpå.
Pynt med rejer, rogn, citron og halve cherrytomater. Evt. agurk.
Spises med lune flutes eller grovbrød.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)