Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Dansk/Amerikansk Thanksgiving
Opskrifter
>
Dansk/Amerikansk Thanksgiving
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
19.027
Favorit
0
Opskrift af:
Lis Todd
2-3
Tid
45 (min.)
Kategori
Kylling
Kyllingebryst
Hovedret
Danmark
Thanksgiving
Thanksgiving
Kylling
figner
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kyllingebryst
8 tørrede figner i strimler
1 stort løg snittet
2 fed hvidløg finthakket
1 dl øl
salt og peber efter smag
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
I stegegryde eller wok brunes:
først løg derefter hvidløg og når det er let brunet kommes de strimlede figner i og vendes rundt i løgene.
Kyllingebrystet aftørres med køkkenrulle og lægges i midten af gryden og brunes let på den ene side, derefter dækkes med "fyldet".
Let drys af salt og peber.
Øl hældes ved siderne.
Småsimrer i 15 minutter derefter vendes og simrer til kødet er mørt - yderligere 5-10 minutter.
SERVERING
Serveres med kartofler og ristet rødkål. ... og et glas koldt øl.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
sprængt kylling med peberrodssovs.
Kyllingesalat med cæsardressing
Kylling i flødeskum med hvidløg
Hectors Cashew Kylling
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 13.04.21 UGE 15
Flødestuvet spinat
Brugere online : 406
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version