500 g. flormelis (Alternativt kan der bruges sukker, men de bliver bedst med flormelis!)
ca. 200 g. æggehvider
1 tsk. bagepulver
Frugtfarve efter eget valg. Ren kakao kan også bruges.
Creme 1: Flormelis, magarine
Creme 2: Flormelis, magarine, kakao
Creme 3: Marcipan
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kom de finthakkede mandler, bagepulver og flormelis i en stor skål. Pisk æggehviderne stive og bland det hele sammen. !Luften skal være slået helt ud af blandingen!
Herefter deles blandingen, hvis dette ønskes, i en tre-fire skåle for forkellig farve/smag.
Opvarm ovnen til 140 grader.
Blandingerne kommes i en sprøjtepose og fordeles på en plade med bagepapir i små klatter. Husk at holde afstand, da de flyder lidt ud. En god ide er at lade dem være ca. 10-15 min. inden de sættes i ovnen. Bag makronerne 10-15 min. afhængig af størrelsen. Man kan se de er færdige når skallen bliver hård og de er hævede i bunden. Hold øje med at de ikke bliver for mørke, de er bedst når de er lidt "bløde" indvendigt. Lav fyldet mens makronerne køler af.