2 kg. vildt dyrekølle (fx. hos føtex 2 kg. ca. 200 kr.)
Rosmarin
3 løg
Smør
Salt/peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tænd grillen og gør klar til inddirekte grill med en folie bakke i mitten. Gnid dyrekøllen ind i smør, salt og peber. Hæld ½ liter vand, løg og rosmarin i folie bakken som står nede i grillen. Læg nu dyrekøllen midt på grillen og læg låg på. Køllen skal nu have cirka 1½ - 2 timer eller når kødet er rosa 60-65, let rød 65-70, gennemstegt 70-80. Når kødet har ønskede konsistens pakkes køllen ind i folie og hviler i ca. 10 min.
SERVERING
Tilbehør kan være smør stegte små kartofler, rødbede salat og en nødde/blegselleri/tranebær, Kantarel sauce salat samt nybagte flute