Laksen lægges ud på bagepapir, i en så stor flad firkant som muligt, så den er klar til at blive dækket med fyldet.
Cremefraiseblandingen:
Philadelphia og cremefraise røres godt sammen i en skål. Alle tre former for løg hakkes grundigt og røres i blandingen. Dertil tilsmages med salt og peber.
Peberfrugterne:
Ovnen tændes på 200 grader.
Peberfrugterne skyldes, toppen skæres af og indmaden i frugten skæres ud så frugterne er hule.
Derefter lægges de med hullet nedad på bagepapir, og sættes i ovnen indtil de er brændte og skallen næsten er sort. De tages så ud, og alt det sorte og mørkebrune pilles af. Peberfrugterne moses og er klar til at komme i cremefraiseblandingen.
Blandingen fyldes på laksen i et ca 1 cm tykt lag, og derefter rulles laks og fyld, så det bliver en lang rulle. (Brug bagepapiret til hjælp)
Lakserullen køles i nogle timer, til den er fast og klar til at skære ud.
God appetit :-)
SERVERING
Serveres enten på blinis,
eller panderistet brød ristet m. hvidløg, paparika og olivenolie.