En blok frisk parmesan ost. (Ikke noget poseost, brug frisk)
En pakke parmaskinke.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Start med at hakke krydderurter let.
Drys så urterne udover fileterne.
Tag et rivejern og riv parmesanen udover fileterne. Mængden af ost er subjektiv men gerne et ordentligt læs.
Pres osten let ned på kyllingen så det sidder forholdsvist fast.
Tag så parmaskinken og læg den rundt om fileterne, brug gerne 3 stykker skinke pr filet.
Parmaskinken skal kun lige overlappe hinanden.
Tag en pande, hæld en slat olivenolie på og varm godt på. Når olien er meget varm, læg da kyllingerne på panden og rist parmaskinken af på begge sider så der kommer en sprød overflade. Skru ned for varmen og lad kyllingen stege færdig i 8-10 minutter.
Et voila, kylling parmesan.
SERVERING
Server gerne på et leje af frisk pasta smagt til med en god olivenolie og friskkværnet peber.
God fornøjelse.
Ps: Du behøver ikke at bruge olivenolie til stegningen, de fleste neutrale olier er egnede. Men lad nu for alt i verden være med at brug smør, margarine eller flydende stegemidler. Det ødelægger parmaskinken fuldstændigt.